ბოლოს ვამატებთ მარილს და წითელ წიწაკას გემოვნებით და ხელით ვურევთ კარგა ხანს, რომ ხორცს სუნელები გაუჯდეს და გაიჟღინთოს.
ინგრედიენტები:
ახალგაზრდა საქონლის ან ღორის ზომიერად ცხიმიანი ხორცი (ან შერეული 50/50) 1,5 კგ
ხახვი 1 მოზრდილი
ნიორი 3-4 კბილი
ხმელი სუნელები (ქინძი, კამა, უცხო სუნელი, გიცრული/ძირა) ჯამში 2 ს.კ.
მარილი და წიწაკა გემოვნებით
ცომი
თბილი წყალი 1,2 ლ
საფუარი 1 ს.კ.
მარილი 1/2 ჩ.კ.
ფქვილი, რასაც შეიზელს
მომზადება იხილეთ სრულად: gemrielia.ge