ნამდვილი სვანური კუბდარი - Marao

ნამდვილი სვანური კუბდარი

2015-09-08 11:32:33+04:00

ბოლოს ვამატებთ მარილს და წითელ წიწაკას გემოვნებით და ხელით ვურევთ კარგა ხანს, რომ ხორცს სუნელები გაუჯდეს და გაიჟღინთოს.

ინგრედიენტები:

ახალგაზრდა საქონლის ან ღორის ზომიერად ცხიმიანი ხორცი (ან შერეული 50/50) 1,5 კგ

ხახვი 1 მოზრდილი

ნიორი 3-4 კბილი

ხმელი სუნელები (ქინძი, კამა, უცხო სუნელი, გიცრული/ძირა) ჯამში 2 ს.კ.

მარილი და წიწაკა გემოვნებით

ცომი

თბილი წყალი 1,2 ლ

საფუარი 1 ს.კ.

მარილი 1/2 ჩ.კ.

ფქვილი, რასაც შეიზელს

მომზადება იხილეთ სრულად: gemrielia.ge