მოამზადეთ ქათმის ფილე ამ 5 წესით და ის ყოველთვის ნაზი, წვნიანი და ძალიან არომატული გამოვა - Marao

მოამზადეთ ქათმის ფილე ამ 5 წესით და ის ყოველთვის ნაზი, წვნიანი და ძალიან არომატული გამოვა

2015-11-03 12:38:58+04:00

ქათმის ხორცი – ბევრი გურმანის საყვარელი პროდუქტია. მისგან სხვადასხვა და ძალიან გემრიელი კერძის მომზადება შეიძლება, თუმცა, ხშირად, შეწვისას ქათმის ხორცი უხეში და გამომშრალი გამოდის.

გთავაზობთ საუკეთესო რეცეპტს, რომლის მიხედვითაც ქათმის ხორცი განსაკუთრებულად გემრიელი, წვნიანი და ნაზი გამოვა.

ინგრედიენტები:

4 ცალი ქათმის ფილე

1 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი ან გამდნარი კარაქი

1/2 ჩაის კოვზი პაპრიკა

მარილი, პილპილი

მომზადების წესი იხილეთ...