მდიდრული პური – აი, ასე ითარგმნება იტალიურიდან პასკა "პანეტონე". გირჩევთ, სცადოთ სააღდგომოდ ამ რეცეპტით პასკის გამოცხობა – ნამდვილად არ ინანებთ...
ინგრედიენტები:
- 170 გრ ქიშმიში
- 20 გრ ღია ფერის რომი;
- 20 მლ ცხელი წყალი;
- 3 კვერცხი;
- 1 შეკვრა ვანილი;
- 40 მლ თაფლი;
- 130 გრ ცუკატები;
- 540 გრ ფქვილი;
- 150 გრ შაქარი;
- 5 გრ მშრალი საფუარი;
- 2 გრ მარილი;
- 6 გრ ლიმონის ცედრა;
- 250 გრ დარბილებული კარაქი;
- 1 ს/კ გამდნარი კარაქი;
- 1 ს/კ ცივი კარაქი;
მომზადების წესი იხილეთ...