აღდგომა წარმოუდგენელია სააღდგომო პასქის გარეშე. გთავაზობთ პასქის გემრიელ და გამოცდილ რეცეპტს. მისი მომზადებისას ქიშმიშთან ერთად გამოიყენება ნებისმიერი ჩირი და ცუკატები. შეგვიძლია ასევე მოვრთოთ სხვადასხვა სახის მინანქრით.
ინგრედიენტები:
რძე 500 მლ
შაქარი 500 გ
არაჟანი 2 ს/კ
კვერცხი 8 ცალი
კარაქი 500 გ
მარილი 1 ჩ/კ
ქიშმიში და ცუკატები 250 გ
ფქვილი 1,5-2 კგ
საფუარი 3 ს/კ ფქვილში ასარევად
მუსკატის კაკალი (ჯავზი) დაფქული, 1 ს/კ
ილი (კარდამონი) 1 ს/კ
ჯანჯაფილი დაფქული, 1/4 ჩ/კ
მიხაკ-დარიჩინი 0,5 ჩ/კ
ზეთი 0,5 ჭიქა
იხილეთ მომზადების წესი...