"ეს არის ჩემი მეგობრის, თამრიკო კიკაბიძის ცნობილი რეცეპტი. ყოველ წელს ამ არაჩვეულებრივი რეცეპტით ვაკეთებ პასქებს და ძალიან გემრიელი გამოდის" - წერს ცნობილი კულინარი ანა კოსტავა და რეცეპტს გვიზიარებს.
დაგჭირდებათ:
10 კვერცხი
1. 200 შაქარი
3 კგ ფქვილი
მშრალი საფუარი დიდი შეკვრის ნახევარზე ცოტა მეტი
1 ლიტრი რძე
250 გრამი მარგარინი
250 გრამი კარაქი
1 ჭიქა ზეთი
300 გრამი შავი ქიშმიში, ცუკატები სურვილის მიხედვით
იხილეთ მომზადება