ბორშჩის მომზადება შეგიძლიათ როგორც ღორის ნეკნებით, რბილი ხორცით, ასევე ბარკლებით. მთავარია, ბულიონი იყოს ნოყიერი და კარგად გაჯერებული.
ინგრედიენტები:
ღორის ხორცი, რბილი 1 კგ
ჭარხალი 1 ცალი
სტაფილო 1 ცალი
კომბოსტო დაჭრილი, 1 პატარა ჯამი
ტკბილი წიწაკა 1 ცალი
კარტოფილი 4 ცალი
პომიდორი 3 ცალი
ტომატ-პასტა 2 ს/კ
ნიორი 2-3 კბილი
ხახვი 1 თავი
ზეთი მოსახრაკად
დაფნის ფოთოლი 2-3 ცალი
კამა 1 პატარა კონა
მარილი და წიწაკა გემოვნებით
მომზადების წესი იხილეთ...