ვერც კი იფიქრებდით: 10 ყველაზე მოულოდნელი ხრიკი სამზარეულოსთვის - Marao

ვერც კი იფიქრებდით: 10 ყველაზე მოულოდნელი ხრიკი სამზარეულოსთვის

2020-09-28 11:24:26+04:00

ჩვენ მივეჩვიეთ ამ რაღაცების სულ სხვაგვარად გაკეთებას. როდესაც ძალიან მაგარი კულინარიული ხრიკები იცი, შეგიძლია თავი აარიდო ზედმეტ თავისტკივილს.

1. სოუსის ნარჩენები

Источник: Daily Burn (http://dailyburn.com/)

იხილეთ ვიდეო: სამზარეულოს მარტივი ხრიკები, რომლებსაც ხშირად გამოიყენებთ

კერძის მომზადების შემდეგ თუ ცოტაოდენი სოუსი დაგრჩათ, შეგიძლიათ გაყინოთ ყინულის ფორმებში და შემდეგ მომზადებაზე დაუმატოთ, მაგალითად, პასტაში.

2. ციტრუსის წვენი

Источник: Pinterest (www.pinterest.com)

უამრავ რეცეპტს სჭირდება ციტრუსის წვენი, ყველაზე ხშირად ლიმონის და ლაიმის. წვენის მაქსიმალურად გამოსაწურად, ჯერ გაათბეთ მიკროტალღურ ღუმელში ნაყოფი. ეფექტი სასიამოვნოდ გაგაოცებთ.

3. ყველის თხელი ნაჭრები

Источник: Nordic Care+Health (http://nordiccare.co.uk/)

ყველის თხლად დასაჭრელად, კარგად უნდა მოინდომოთ ან გამოიყენოთ ბოსტნეულის სათლელი.

4. ხმელი მწვანილი

Источник: Pinterest (www.pinterest.com)

თუ კერძის მომზადებისას მწვანილი მოგრჩათ, მოათავსეთ მიკროტალღურ ღუმელში 2 წუთით, შემდეგ ჰერმეტულ პარკში. შეგიძლიათ შემდეგში თამამად გამოიყენოთ.

5. კოვზი ქვაბში

Источник: Pinterest (www.pinterest.com)

კერძის მომზადებისას კოვზი ქვაბში რომ არ ჩაგივარდეთ, უბრალოდ შემოახვიეთ თავზე რეზინი.

6. მურაბიანი ქილები

Источник: Pinterest (www.pinterest.com)

რეზინის გამოყენების კიდევ ერთი ხერხი: რთულად გასახსნელი ქილისთვის.

7. საჭრელი დაფა

Источник: Pexels (https://www.pexels.com)

საჭრელმა დაფამ მაგიდაზე რომ არ ისრიალოს, დაასველეთ ქაღალდის ხელსახოცი და დააფინეთ მაგიდაზე.

8. სპაგეტი ასანთის ნაცვლად

Источник: Pinterest (www.pinterest.com)

თუ შინ ასანთი არ დაგრჩათ, არადა, სასწრაფოდ რომანტიკული გარემო უნდა მოაწყოთ არომატული სანთლების მეშვეობით, გამოიყენეთ სპაგეტი.

9. ხახვის კუდები

Источник: Shutterstock (www.shutterstock.com)

ხახვის დაჭრისას ცრემლები რომ არ წამოგვივიდეს, გაფცქვენით, მაგრამ დაუტოვეთ კუდი. ამგვარად იოლად დაჭრით და შემდეგ მოაცილებთ კუდებს.

10. ქათქათა ბრინჯი

Источник: Otaku Food (http://www.otakufood.com/)

იდეალურად ქათქათა ბრინჯის მოსახარშად, ჩაყარეთ ბრინჯი მხოლოდ მდუღარე წყალში. მეორეც, დაამატეთ წყალში რამდენიმე წვეთი ლიმონის წვენი.