შავი და წითელი ანწლი - კენკრა, რომელიც სასარგებლო და სამკურნალო თვისებებით არის ცნობილი.,იმუნიტეტის გასაძლიერებლად განსაკუთრებით კარგია.
რისთვის არის საჭირო
მთავარი ღირსებები: - C ვიტამინის უზარმაზარი შემცველობა;
- ფენოლის მჟავის, ფლავონოლის და ანტოციანის შემცველობა;
- ხელს უწყობს ტემპერატურის შემცირებას, ცხვირის გაჭედვის და კუნთების ტკივილის შემცირებას;
- უარყოფით მხარეში შედის ის, რომ მისი ჭარბად მიღება წნევას და კუჭის ტკივილს ზრდის.
- თუ იმუნიტეტის გაძლიერება გსურთ, შეგიძლიათ ამ კენკრის მორსი და ნაყენი ან კაფსულები კენკრის შემცველობით მიიღოთ. პირველი ვარიანტი უფრო სასარგებლოა, რადგან ნატურალური პროდუქტისგანაა მომზადებული.
ვისთვის არ შეიძლება ანწლის მიღება
ანწლის ჭამა პრაქტიკულად ყველასთვის შეიძლება. ორსულებმა და მეძუძურმა ქალებმა ანწლის ჭამისგან თავი უნდა შეიკავონ. ასევე, ბავშვებმა და 18 წლამდე მოზარდებმა ძალიან ფრთხილად უნდა მიიღონ.

რას ამზადებენ?
გაგრძელება