დაასხით ცომი და გამოაცხეთ ბლინები ორივე მხრიდან.
ინგრედიენტები:
- კვერცხი - 3
- რძე - 3 ჭიქა
- ფქვილი - 1.5 ჭიქა
- შაქარი - 3 ს.კ.
- ზეთი - 3 ს.კ.
- მარილი

მომზადების წესი
კვერცხი ათქვიფეთ აქაფებამდე, დაამატეთ 1 ჭიქა რძე, მარილი, შაქარი. შემდეგ თანდათან დაამატეთ ფქვილი. კარგად ათქვიფეთ, რომ კოშტები არ დარჩეს. დაამატეთ დარჩენილი რძე და ზეთი.
ტაფა, რომელიც არ იკრავს, საშუალო ცეცხლზე გაახურეთ, მოუსვით ზეთი პირველი ბლინის გამოცხობის წინ.
დაასხით ცომი და გამოაცხეთ ბლინები ორივე მხრიდან.
