ბერლინური ფუნთუშები, რომლის გემო არასოდეს ავიწყდებათ! - Marao

ბერლინური ფუნთუშები, რომლის გემო არასოდეს ავიწყდებათ!

2015-03-19 12:23:10+04:00

ფუნთუშები გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურამდე, ჩაჭერით მაკრატლით და გულში ჩაუდეთ მოხარშული კრემი ან ჯემი.

ინგრედიენტები:

ფქვილი - 500 გრ

შაქარი - 50 გრ

წყალი - 120 მლ

რძე - 100 მლ

კვერცხი - 2

კვერცხის გული - 2

კარაქი - 100 გრ

მარილი - 1/2 ჩ.კ.

საფუარი - 1-1.5 ჩ.კ.

მოხარშული კრემი ან ჯემი

მომზადება იხილეთ სრულად: gemrielia.ge