ხელსაქმე

ვერც კი იფიქრებდით: 10 ყველაზე მოულოდნელი ხრიკი სამზარეულოსთვის

ვერც კი იფიქრებდით: 10 ყველაზე მოულოდნელი ხრიკი სამზარეულოსთვის
ვიდეო
ჩვენ მივეჩვიეთ ამ რაღაცების სულ სხვაგვარად გაკეთებას. როდესაც ძალიან მაგარი კულინარიული ხრიკები იცი, შეგიძლია თავი აარიდო ზედმეტ თავისტკივილს.
1. სოუსის ნარჩენები

Источник: Daily Burn (http://dailyburn.com/)

იხილეთ ვიდეო: სამზარეულოს მარტივი ხრიკები, რომლებსაც ხშირად გამოიყენებთ

კერძის მომზადების შემდეგ თუ ცოტაოდენი სოუსი დაგრჩათ, შეგიძლიათ გაყინოთ ყინულის ფორმებში და შემდეგ მომზადებაზე დაუმატოთ, მაგალითად, პასტაში.

2. ციტრუსის წვენი

Источник: Pinterest (www.pinterest.com)
უამრავ რეცეპტს სჭირდება ციტრუსის წვენი, ყველაზე ხშირად ლიმონის და ლაიმის. წვენის მაქსიმალურად გამოსაწურად, ჯერ გაათბეთ მიკროტალღურ ღუმელში ნაყოფი. ეფექტი სასიამოვნოდ გაგაოცებთ.

3. ყველის თხელი ნაჭრები

Источник: Nordic Care+Health (http://nordiccare.co.uk/)

ყველის თხლად დასაჭრელად, კარგად
უნდა მოინდომოთ ან გამოიყენოთ ბოსტნეულის სათლელი.

4. ხმელი მწვანილი

Источник: Pinterest (www.pinterest.com)
თუ კერძის მომზადებისას მწვანილი მოგრჩათ, მოათავსეთ მიკროტალღურ ღუმელში 2 წუთით, შემდეგ ჰერმეტულ პარკში. შეგიძლიათ შემდეგში თამამად გამოიყენოთ. 

5. კოვზი ქვაბში

Источник: Pinterest (www.pinterest.com)
კერძის მომზადებისას კოვზი ქვაბში რომ არ ჩაგივარდეთ, უბრალოდ შემოახვიეთ თავზე რეზინი.

6. მურაბიანი ქილები

Источник: Pinterest (www.pinterest.com)
რეზინის გამოყენების კიდევ ერთი ხერხი: რთულად გასახსნელი ქილისთვის.

7. საჭრელი დაფა

Источник: Pexels (https://www.pexels.com)
საჭრელმა დაფამ მაგიდაზე რომ არ ისრიალოს, დაასველეთ ქაღალდის ხელსახოცი და დააფინეთ მაგიდაზე.

8. სპაგეტი ასანთის ნაცვლად

Источник: Pinterest (www.pinterest.com)
თუ შინ ასანთი არ დაგრჩათ, არადა, სასწრაფოდ რომანტიკული გარემო უნდა მოაწყოთ არომატული სანთლების მეშვეობით, გამოიყენეთ სპაგეტი.

9. ხახვის კუდები

Источник: Shutterstock (www.shutterstock.com)
ხახვის დაჭრისას ცრემლები რომ არ წამოგვივიდეს, გაფცქვენით, მაგრამ დაუტოვეთ კუდი. ამგვარად იოლად დაჭრით და შემდეგ მოაცილებთ კუდებს.

10. ქათქათა ბრინჯი

Источник: Otaku Food (http://www.otakufood.com/)
იდეალურად ქათქათა ბრინჯის მოსახარშად, ჩაყარეთ ბრინჯი მხოლოდ მდუღარე წყალში. მეორეც, დაამატეთ წყალში რამდენიმე წვეთი ლიმონის წვენი.
FaceBook ბეჭდვა
კომენტარები / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
loadign_gif
გამოკითხვა
რომელ კატეგორიას ნახულობთ ყველაზე ხშირად?
არქივის კალენდარი
ორ სა ოთ ხუ პა შა კვ
2728293031 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30