ჩვენ გაგიმხელთ საიდუმლოებებს, რომლებიც კერძებს სწრაფად მოგამზადებინებთ.
1. კანიანი კარტოფილი
თუ მისი სწრაფად გაფცქვნა გსურთ, მოხარშვის შემდეგ ყინულიანი წყლით სავსე თასში ჩადეთ და ერთი ხელის მოსმით გააცლით კანს.
2. ტკბილი წიწაკა
მოაჭერით ზედა მხარე, გაჭერით და თესლიან გულს მარტივად, ხელითაც კი გამოაცლით.
3. საზამთროს სუფრაზე მიტანის ახალი მეთოდი
შუაში გაჭრილ საზამთროს ჩამოაჭერით კანი, სასურველ ზომაზე დაჭერით და შესაფერის თასში მოათავსეთ.
4. ხახვის ჯერია
ხახვი წყლიან თასში ცოტა ხნით გააჩერეთ, თავი და ბოლო მოაჭერით და კანი ჩაუჭერით, რომ ადვილად მოეხსნას.
5. წიწაკა კანის გარეშე
ზეთი წაუსვით და 5 წუთით გაზქურაში, მაღალ ცეცხლზე გააჩერეთ.
6. გრეიპფრუტი მარტივად
მოაჭერით კანი, მოაცალეთ კურკები და აპკი.
7. გოგრის დაჭრა უსაფრთხოდ
ჯერ თავი და ძირი მოაჭერით, რომ დაფაზე მყარად დადგეს. შემდეგ ჩამოჭერით კანი. თუ ძალიან დიდია, ორად გაყავით.
8. სერვირება ერთი მოქმედებით
რბილი რბილობის მქონე პროდუქტი ორ ბრტყელ თეფშს შორის მოათავსეთ, ერთი ხელით დაიჭირეთ, მეორით და შუაში დანა გაუსვით.