სამზარეულოში ყოველთვის გროვდება ბევრი ბაქტერია, მათ შორის, წყლის ნიჟარაშიც.
კვებითი ჰიგიენის დარგის სპეციალისტები თვლიან, რომ სამზარეულოს ნიჟარა კვირაში ერთხელ მაინც უნდა გაიხეხოს.
და მას შემდეგ, რაც იქ ხორცპროდუქტებს გარეცხავთ. ეს საშიში ბაქტერიების გავრცელებას შეუშლის ხელს.
როგორ უნდა გახეხოთ სამზარეულოს ნიჟარა
- ყველაზე ეფექტური მეთოდი - ჭურჭლის სარეცხი სითხე და ცხელი წყალია.
- დროდადრო შეგიძლიათ გამოიყენოთ სადეზინფექციო ხსნარი.
- კვირაში ერთხელ, სასურველია, მილში საწმენდი სითხე ჩაასხათ.