ხელსაქმე

ბრინჯის ღომი და ელარჯი - ვარიაცია ემიგრანტებისთვის

ბრინჯის ღომი და ელარჯი - ვარიაცია ემიგრანტებისთვის
ღომისა და ელარჯისთვის საჭირო ღერღილის შოვნა უცხოეთში დიდი პრობლემაა ქართველი ემიგრანტებისთვის. გთავაზობთ ვარიაციას ბრინჯით და სიმინდის ფქვილით, რომელიც საოცრად გემრიელია და მშობლიური კერძების მონატრებას შეგიმსუბუქებთ.

ინგრედიენტები:

ბრინჯი - 400 გრ
სიმინდის ფქვილი - 100 გრ
წყალი - 2 ლ
ყველი

მომზადება: 

შეარჩიეთ მრგვალი და მწებავი ბრინჯი. არ გამოდგება ბასმატის ჯიშის (გრძელი, ფანტია) ბრინჯი.

ყველი მოცარელა და ფეტა მოიმარაგეთ.

ქვაბში ჩაასხით წყალი, ჩაყარეთ ბრინჯი
და ჩაამატეთ ცოტა მარილი;
შედგით საშუალო ცეცხლზე. როცა ადუღდება, გადაიყვანეთ დაბალ ცეცხლზე და დატოვეთ მოსახარშად. 

იხილეთ სრულად
FaceBook ბეჭდვა
კომენტარები / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
loadign_gif
გამოკითხვა
რომელ კატეგორიას ნახულობთ ყველაზე ხშირად?
არქივის კალენდარი
ორ სა ოთ ხუ პა შა კვ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
e87a93