პრაღის ქუჩებში უამრავი საცხობი და ჯიხურია, სადაც ამ ფუნთუშას აცხობენ. ტრდელების გარეშე ამ ქალაქის მონახულება თითქმის წარმოუდგენელია.
მათ, ვისაც არ ავიწყდება ამ ნაციონალური ტკბილეულის გემო და სურს, შეიგრძნოს პრაღის არომატი პირდაპირ საკუთარ სახლში, ვთავაზობთ ტრდლოს რეცეპტს.
ინგრედიეტნები:
ფქვილი 650 გრ
დარიჩინი 50 გრ
თხილი ან ნიგოზი 100 გრ
კარაქი 100 გრ
კვერცხი 2 ცალი
რძე 1 ჭიქა
საფუარი 30 გრ
შაქარი 6 ს/კ
მომზადების წესი იხილეთ...