მარწყვი მალე ფუჭდება... ექსპერტი ფერმერი გვირჩევს, როგორ შევინახოთ ის 1 კვირა!

მარწყვი მალე ფუჭდება... ექსპერტი ფერმერი გვირჩევს, როგორ შევინახოთ ის 1 კვირა!
მარწყვი უამრავ სასარგებლო ვიტამინსა და მიკროელემენტს შეიცავს. აუმჯობესებს იმუნიტეტს, სასარგებლოა გულ-სისხლძარღვოვანი სისტემისთვის.

არსებობს წესი, რომელიც დაგეხმარებათ, მარწყვი 1 კვირა გააჩეროთ და არ გაგიფუჭდეთ.

დაგჭირდებათ: თეთრი ძმარი, წყალი და საცერი.



ინსტრუქცია:

  1. ჯამში ჩაასხით 1 წილი ძმარი და 5 წილი წყალი.
  2. გააჩერეთ ამ ნარევში კენკრა რამდენიმე წუთი. ძმარი გაანადგურებს ყველა ბაქტერიასა და ობს. 
  3. კარგად გააშრეთ მარწყვი. 
  4. დადეთ კენკრა ქაღალდის ხელსახოცზე და შეინახეთ მაცივარში.

გემრიელად მიირთვით!

FaceBook ბეჭდვა
კომენტარები / 1 /
ლალი
მადლობა გავითვალისწინებ
09:36 / 29-06-2017
გამოხმაურება / 0 /
loadign_gif
გამოკითხვა
რომელ კატეგორიას ნახულობთ ყველაზე ხშირად?
არქივის კალენდარი