მაგიდაზე დააფინეთ პერგამენტი, დააყარეთ შაქარი. შემდეგ ფენად დადეთ გამომცხვარი მასა, შემდეგ - პერგამენტი, ზემოდან დაადეთ სინი, ზემოდან წყლიანი გრაფინი. კონსტრუქცია 30 წთ გააჩერეთ, რომ ბისკვიტი დარბილდეს.
ხსნად ყავას დაასხით მდუღარე წყალი, დაუმატეთ ამარეტო და აურიეთ.
მასკარპონე შეურიეთ შაქრის პუდრას და დაუმატეთ ათქვეფილი არაჟანი. ზედა ფენა დაასველეთ ყავის ხსნარით, შემდეგ წაუსვით მომზადებული კრემი, მოაყარეთ გახეხილი შოკოლადი და კაკაო.
დაახვიეთ რულეტი, წაუსვით ზემოდან დარჩენილი კრემი, მოაყარეთ გახეხილი შოკოლადი და მორთეთ.