მარწყვის მურაბა ხარშვის გარეშე

მარწყვის მურაბა ხარშვის გარეშე
წვენი შეგიძლიათ მოასხათ ნაყინსა და სხვა დესერტებს

ინგრედიენტები:

მარწყვი - 1 კგ
შაქარი - 800 გრ

მარწყვი გარეცხეთ, შეაშრეთ, მოაცალეთ ყუნწები და დაჭერით (თუ წვრილი მარწყვია, ნუ დაჭრით). მინის ან ემალის ჭურჭელში ფენა-ფენა ჩაალაგეთ მარწყვი და მოაფრქვიეთ შაქარი. დატოვეთ ოთახის ტემპერატურაზე მთელი ღამე. მარწყვი ბევრ წვენს გამოუშვებს, შაქარი კი დადნება.

მომზადება იხილეთ სრულად:  gemrielia.ge
FaceBook ბეჭდვა
კომენტარები / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
loadign_gif
გამოკითხვა
რომელ კატეგორიას ნახულობთ ყველაზე ხშირად?
არქივის კალენდარი
ორ სა ოთ ხუ პა შა კვ
25262728 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31