ინგრედიენტები:
- თეთრი ღვინო - 1 ბოთლი
- შაქარი - 2 ს.კ.
- ფორთოხალი - 1/2
- ვაშლი - 1/2
- დარიჩინი - 2 ჯოხი
- მიხაკი - 3 ბუტონი
- ჯანჯაფილი (კოჭა) - 50 გრ
- ვარსკვლავა ანისი (ბადიანი) - 2 ცალი
მომზადების წესები
ქვაბში გააცხელეთ 100 მლ წყალი და დაამატეთ შაქარი, დარიჩინი, მიხაკი, ჯანჯაფილი და ანისი. როცა ადუღდება, დაამატეთ თხლად დაჭრილი ვაშლი
შემდეგ გაწურეთ და ჩამოასხით დიდ ჭიქებში.