ნიორი - მძლავრი ნატურალური ანტიბიოტიკია. 24 საათის შემდეგაც კი, რაც ნიორი მიირთვით, ის განაგრძობს ორგანიზმზე აქტიურ ზემოქმედებას! ნიორი სპობს პარაზიტებს და განდევნის ტოქსინებს, ხელს უწყობს შინაგანი ორგანოების გაჯანსაღებას და ეხმარება ქრონიკული დაავადებების განკურნებაში.
როგორ მივირთვათ ნიორი
სასარგებლოა საკვებში შემწვარი ან აირღუმელში გამომცხვარი ნივრის გამოყენება. მსგავსი წესით მომზადებულ ნიორს არ გააჩნია მძაფრი გემო, მაგრამ ინარჩუნებს სამკურნალო თვისებებს.
მოამზადეთ ასეთი ნიორი 2-3 დღეში ერთხელ და მალევე გაოცდებით საკუთარი ჯანმრთელობის მდგომარეობით! ნიორი საგრძნობლად დასწევს სისხლში ქოლესტერინის შემცველობას, გაასუფთავებს არტერიებს და დაარეგულირებს წნევას. ეს პროდუქტი სასარგებლოა მათთვის, ვისაც კუჭისა და ზედმეტი წონის პრობლემები აწუხებს.
გამომცხვარ ან შემწვარ ნიორს შეუძლია მუდმივი დაღლილობისა და დაქვეითებული იმუნიტეტის პრობლემების მოგვარება.
ამასთან, ნუ დაივიწყებთ ბევრი სითხის მიღებას ამ სამკურნალო საშუალების მიღებისას. ორგანიზმის თითოეული უჯრედი გაიწმინდება და გაახალგაზრდავდება ნივრით 2-კვირიანი მკურნალობის შედეგად!