აიღეთ ნიორი და კარგად გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში ან ნივრის საჭყლეტში. 0,5 ჭიქა გატარებულ ნიორს დაუმატეთ 1 ჭიქა ხახვის წვენი. აურიეთ კარგად და დაუმატეთ 1 ლიტრი ვაშლის ნატურალური ძმარი. დადგით ბნელსა და თბილ ადგილას 1 დღე-ღამე. დროდადრო ოდნავ მოურიეთ ან შეანჯღრიეთ. მომდევნო დღეს შეათბეთ 0,5 კგ ნატურალური თაფლი 30 წუთის განმავლობაში, ისე, რომ არ მიიყვანოთ ადუღებამდე. თაფლის გათბობისას
