ინგრედიენტები
- კვერცხი - 6 ცალი
- შაქარი - 1 ჭიქა
- ფქვილი - 1 ჭიქა
- გამაფხვიერებელი - 1 ჩ/კ
- გასუფთავებული მზესუმზირის თესლი - 400 გ
- რძე - 120 მლ
- კარაქი - 625 გ
- მოხარშული შესქელებული რძე - 400 გ
- ორცხობილა - 150 გ
- რძიანი შოკოლადი - 75 გ
- შავი შოკოლადი - 75 გ
- ნაღები - 150 მლ ( 30%-იანი ცხიმიანობით)
მომზადების წესი:
1. ბისკვიტის მოსამზადებლად კვერცხის გული და ცილა დააცალკევეთ. ცილა მიქსერით მდგრადი ქაფის მიღებამდე ათქვიფეთ, მუდმივად თითო კოვზი შაქარი დაუმატეთ. როცა გლუვ, მბზინავ მასას მიიღებთ, კვერცხის გულები დაუმატეთ და დაბალ სიჩქარეზე ათქვეფა გააგრძელეთ.
გაგრძელება